Myy käytetty Toyotasi Afrikan vientiin

Yli kymmenen vuoden kokemuksella autovientimarkkinassa, olemme erikoistuneet viemään käytettyjä Toyota-autoja Afrikan vientiin. Etsimme erityisesti kokeneita, käytettyjä autoja, jotka ovat valmiita uuteen seikkailuun. Olipa autosi sitten katsastamaton, seissyt tai jopa viallinen, olemme kiinnostuneita. 

 Tarjoa Toyotaasi meille jo tänään, saat vastauksen nopeasti!

Tarjoa Toyotaasi

Luotettava Suomalainen Yritys

Suomen autovienti tarjoaa monipuolisia ja luotettavia palveluita autokaupan alalla. Olemme erikoistuneet ostamaan erityisesti Toyotan ja muiden valikoitujen merkkien autoja, jotka viedään Afrikkaan myyntiin.

Ostamme pääasiassa vanhoja, myös viallisia toyota merkkisiä autoja afrikan vientiin, kuten:

Toyota Hilux, Toyota Hiace, Toyota Dyna, Toyota Corolla (1991-), Toyota Avensis, Toyota Carina E, Toyota Yaris Verso, Toyota Starlet, Mazda E2200 Pakettiauto, MB Sprinter (ei CDI-kone), MB 190 ja 124

Ostamme myös pakettiautot ja kuormautot! Mukaanlukien vialliset!
Sijaitsemme pohjois-suomessa, mutta noudamme autosi mistä päin suomea tahansa!

Kysy tarjous Toyotastasi jo tänään! Vastaamme nopeasti.

Vaivaton auton myynti

Nopea ja helppo tapa myydä autosi kilpailukykyiseen hintaan.

Ilmainen noutopalvelu

Noudamme ostamamme autot ilmaiseksi nykyaikaisella hinauskalustollamme.

Reilu hinnoittelu
Tarjoamme reilun ja kilpailukykyisen hinnan ostamillemme autoille, jotta saat parhaan mahdollisen arvon ajoneuvollesi.
Vuosien kokemus

Yli kymmenen vuoden kokemus alalta takaa sujuvat ja nopeat kaupat

Ympäristöystävällisyys

Käytettyjen autojen uusiokäyttö vähentää luonnonvarojen kulutusta.

Luotettava kumppani

Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät paperi- ja raha-asiat asianmukaisesti.

U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Suomen autovienti on luotettava ja kokenut suomalainen yritys, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus autokaupasta ja viennistä Afrikkaan. Meillä on erityisasiantuntemusta Toyotan ja MB:n merkkisistä ajoneuvoista, ja maksamme kilpailukykyiset hinnat autoista. Lisäksi hoidamme kaikki kauppaan liittyvät paperi- ja raha-asiat paikan päällä asianmukaisesti.

Ota yhteyttä meihin tarjoamalla autoasi meille, ja teemme siitä hyvän tarjouksen. Myyntiprosessi on helppo ja vaivaton, ja hoidamme kaikki paperi- ja raha-asiat paikan päällä asianmukaisesti.

Suomen autovienti ostaa pääasiassa Toyota- ja MB-merkkisiä henkilö-, lava- ja pakettiautoja. Erityisesti haemme seuraavia malleja:

 • Toyota Hilux
 • Toyota Hiace
 • Toyota Dyna
 • Toyota Corolla (1991-)
 • Toyota Avensis
 • Toyota Carina E
 • Toyota Yaris Verso
 • Toyota Starlet
 • Mazda E2200 Pakettiauto
 • MB Sprinter (ei CDI-kone)
 • MB 190 ja 124

Noudamme ostamamme autot nykyaikaisella hinauskalustolla, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton toimittamisesta meille. Nouto kattaa koko Suomen alueen.

Suomen autovienti tekee aina reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen autostasi. Hinta määräytyy auton merkin, mallin, iän, kunnon ja muiden ominaisuuksien perusteella. Olemme erikoistuneet Toyota- ja MB-merkkisiin autoihin ja tunnemme niiden arvon hyvin.

Kyllä, Suomen autovienti on luotettava ja kokenut yritys, joka on toiminut alalla yli kymmenen vuotta. Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät paperi- ja raha-asiat paikan päällä asianmukaisesti, ja asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Viemällä autoja Afrikkaan edistämme niiden uusiokäyttöä ja pidennämme niiden elinkaarta. Tämä vähentää luonnonvarojen kulutusta ja auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä. Lisäksi valitsemme autoja, jotka ovat parhaiten soveltuvia Afrikan markkinoille ja paikallisiin olosuhteisiin.

Pyydä tarjous nyt! Vastaamme nopeasti


Tai soita meille

Mikko Laurila - 040-7465922
Niko Ojala - 050-5207905
osto@suomenautovienti.fi

Osoite

Alangonkuja 10, 92140 Pattijoki
Y-tunnus 2853532-2